Bankovníctvo na prahu nových zmien - Chovancová, Božena
Zabezpečenie finančného systému, ktorý by zaistil efektívne fungujúci kapitálový a bankový trh. Získavanie zdrojov. Úverová činnosť. Ekonomická sila a nákladovosť. Privatizácia bánk.