Bankové služby v oblasti cenných papierov - Dorociaková, S.
Finančný systém kumuluje dva základné trhy - finančný trh a kapitálový trh. Hlavní účastníci slovenského finančného trhu. Obchodovanie na peňažnom trhu a kapitálovom trhu. Obchodovanie s cennými papiermi na tzv. sekundárnom trhu. Mimoburzový trh - RM Systém Slovakia. Spektrum služieb, ktoré poskytujú banky svojim klientom na finančnom trhu.