Privatizácia bánk je zásah do ovládania bohatstva v štáte - Hlavatá, Irena
Rozhovor časopisu Slovenský Profit s p. Prof. Ing. I. Hlavatou, vedúcou katedry peňažníctva na Ekonomickej Univerzite v Bratislave o privatizácii bánk na Slovensku. Menová politika Národnej banky a kurz Slovenskej koruny. Oddlženie podnikov. Cieľ privatizácie bankového sektoru.