Predstavuje sa Stredisko cenných papierov
Bilancia piateho roka činnosti Strediska cenných papierov SR v Bratislave. Etapy činnosti SCP SR. Registrácia emisií cenných papierov a zmien majiteľa CP v evidencii SCP SR. SCP SR ako národná číslovacia organizácia pre SR. Evidencia zahraničných osôb v báze dát SCP SR. Komunikácia SCP SR s jeho klientelou. Reklamácie na služby SCP SR. Profilovanie SCP SR v súčasnosti a budúcnosti.