Privatizácia, hybná sila transformácie. 1 - Hatina, Slavomír
Generálny riaditeľ a. s. Slovnaft Ing. Slavomír Hatina o transformácii a hlavných rozvojových smeroch akciovej spoločnosti. Príčiny odstúpenia Slovnaftu od rozhovorov so zahraničnými investormi. Stratégia rozvoja. Investície a ich zdroje. Navýšenie základného imania.