Mysli globálne, konaj lokálne - Mihók, P.
Stanovenie priorít hospodárskej a priemyselnej politiky štátu, menovej a finančnej politiky a podnikateľskej sféry na Slovensku so zreteľom na procesy ovplyvňujúce medzinárodnú politiku a spoločenské a ekonomické vzťahy vo svete.