Predpoklady a konzekvencie európskej meny - Nahrendorf, R.
Vystúpenie šéfredaktora prestížneho denníka Handelsblatt Rainera Nahrendorfa na 22. riadnom zhromaždení HNclubu 21. 3. 1997 v Bratislave. Jednotlivé aspekty európskej integrácie.