Duševné vlastníctvo. Vynálezy. 2 - Vyparina, S.
Právo na patent. Pôvodca vynálezu alebo jeho právny nástupca. Vytvorenie vynálezu. Spolupôvodcovia vynálezu. Podnikový vynález. Prechod práva na patent na zamestnávateľa. Povinnosti pôvodcu podnikového vynálezu. Možnosť zamestnávateľa uplatniť právo na patent. Právo pôvodcu podnikového vynálezu na primeranú odmenu. Práva a povinnosti vyplývajúce z podnikového vynálezu po skončení pracovného pomeru pôvodcu so zamestnávateľom.