Zmeny v podaní, konaní i právach - Bachratý, Ján
Zmeny v novom zákone č. 55/1997 Z. z. o ochranných známkach, platnom od 1. 3. 1997. Konanie pred úradom. Zápis do registra. Konanie o kolektívnej známke. Práva a povinnosti z ochrannej známky. Medzinárodný zápis.