Quo vadis? Príprava komerčných manažérov - jeden z rozhodujúcich predpokladov úspešnosti transformácie slovenskej ekonomiky - Baláž, Peter
Reforma systému výchovy komerčných manažérov na Obchodnej fakulte EU v Bratislave. Ciele vzdelávacieho mechanizmu. Štruktúra štúdia na Ekonomickej univerzite. Špecializácia absolventov Obchodnej fakulty EU.