K podmínkám řetězového vážení v indexech - Jílek, Josef
Vylúčenie vplyvu zmien cenovej hladiny na ukazovatele produktu využitím deflátorov s váhami. Výhody váhovej metódy oproti formám Paascheho a Laspeyresovho vzorca.