Vnitrozemská vodní doprava. 2 - Šubert, M.
Prepravné podmienky Československej plavby labskej (ČSPL), ktoré platia od 1. 1. 1997. Základné ustanovenia. Nakládka a vykládka. Preprava a zodpovednosť za tovar. Prepravné, poistenie, spoločná havária. Prepravné a skladné podmienky ČSPL. Dopravné a prekladištné sadzby. Kalkulačné príklady týkajúce sa prepravy soli z bane Zielitz do továrne v Lovosiciach a prepravy feromateriálu z Ostravy do Hamburgu.