Holding Pripomenutie poznatkov pre formovanie postoja k tejto téme - Lipták, František
Definovanie pojmu holding - holdingová spoločnosť národohospodárskymi teoretikmi: Prof. Briškom, R. a Prof. Šíblom, D. Vymedzenie holdingovej spoločnosti Zväzom priemyslu SR. Podnikateľská orientácia holdingu. Poslanie a funkcie holdingovej spoločnosti. Spôsob vzniku holdingu.