Revitalizácia vo svete a u nás. 2 - Valach, V.
Možnosti revitalizácie podnikov. Spôsoby záchrany podnikov, ktoré majú ťažkosti. Prechodné zastavenie platieb. Základné princípy terapie zadlžených podnikov.