Smrečina, a.s. Banská Bystrica Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti Smrečina, a.s. Banská Bystrica. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celový objem obchodov s akciami spoločnosti.