Zásobáreň živej vody - Niku, S.
Hospodárske výsledky farmaceutickej firmy Fides, ktorá je najväčšou veľkodistributérskou farmaceutickou firmou na slovenskom trhu. Firemní odberatelia na Slovensku. Zabezpečenie distribúcie liečiv. Regulácia cien liekov. Dodávky zo zahraničia. Kreditný program zameraný na podporu platobnej disciplíny, zlepšenie toku finančnej hotovosti a optimalizácie štruktúry dodávaného tovaru. Rast tržieb spoločnosti Fides od r. 1992 - 1996.