Clintonův dynamický střed - Majstr, J.
Hospodárska politika USA. Program Medicare (zdravotné poistenie pre dôchodcov), Medicaid (štátne zdravotné poistenie pre chudobných). Hospodárska situácia USA. Zahraničná politika.