Investičné fondy - nástroje na zhromažďovanie vkladov Príloha Hospodárskych novín - Baláž, Vladimír
Veľký rozmach kolektívneho investovania v Japonsku. R. 1979-1989 - zlatý vek japonských investičných fondov. Zvýšenie záujmu investorov o kolektívne investovanie. Japonské špecifiká vzniku a činnosti investičných fondov. Štruktúra čistých aktív japonských investičných fondov podľa typu fondu a typu cenných papierov v r. 1975-1995.