Analýza spotřeby domácností a vlády ČR v l. 1989-1995. 2 - Murárik, R.
Dokončenie príspevku z č. 2/97. Aplikácia odvodeného tvaru spotrebnej funkcie spotreby domácností. Využitie spotrebných funkcií. Spotreba vlády. Vývoj spotreby vlády z hľadiska makroekonomického a podľa jednotlivých smerov použitia. Porovnanie podielu spotreby domácností a vlády na HDP v ČR so zahraničím (Nemecko, Francúzsko, Taliansko, Veľká Británia, Španielsko, Portugalsko).