Zamestnanosť a základné tendencie vývoja na trhu práce v ekonomike Slovenska v roku 1997 - Kárász, Pavol
Predpokladaný makroekonomický vývoj Slovenska na rok 1997. Demografický vývoj SR a ponuka práce. Formovanie trhu práce a mzdový vývoj. Vývoj štruktúry zamestnanosti v ekonomike Slovenska. Možnosti a obmedzenia rozpočtovej politiky so zreteľom na zamestnanosť. Dôchodková situácia a životná úroveň obyvateľstva.