Tajomstvá efektívnej asistentky. 2 - Lesayová, Táňa
Požiadavky kladené na prácu sekretárok a asistentiek. Základy komunikácie a korektného, ústretového a sebapresadzujúceho správania. Prejavy asertivity, sledovateľné cez myslenie, cítenie a konanie.