Pri výstavbe bytu možno použiť rôzne finančné zdroje - Giller, Pavol
Druhy štátnej a neštátnej podpory rozvoja bývania v SR. Nové legislatívne predpisy. Súbor základných predpisov, ktoré legislatívne upravujú systém poskytovania podpory rozvoja bývania. Podmienky a formy poskytnutej podpory.