Daňová optimalizácia ako možnosť zvýšenia zisku firmy - Burák, Emil
Výklad pojmov daňová optimalizácia a daňové plánovanie. Daňová optimalizácia ako nástroj, ktorý pri racionálnom využívaní predstavuje pre firemnú ekonomiku lukratívnu alternatívu na zvýšenie zisku. Legálna a nelegálna podoba daňovej optimalizácie. Realizácia legálnej daňovej optimalizácie v praxi, aktivity, ktoré sa pri nej uplatňujú. Daňová optimalizácia v slovenskom daňovom systéme. Daňová optimalizácia cez využitie zahraničných daňových rajov (off shore). Doporučenia k formulácii daňovej ministratégie firmy.