Je libo daňové plánování? - Bilton, H.T.D
Vysvetlenie pojmu trust. Využitie trustu k vyhnutiu sa plateniu dedičskej dane a dedičskému vysporiadaniu. Daňové zaťaženie vkladov trustu. Obmedzené práva zakladateľa trustu na príklade islamského práva. Úloha správcov vkladov trustu. Príklad trustu pre podnikateľa pokiaľ pozostalí zdedili spoločnosti vo viacerých štátoch.