Realizácia práva v banke - Veselka, Š.
Zabezpečenie realizácie práva v banke. Zriadenie a miesto právnej služby. Obsah právnej kontroly pri uzatváraní bankových zmlúv. Posúdenie predloženej zmluvy právnou službou.