Bradyho dlhopisy - Dvořák, O.
Bradyho dlhopisy ako súčasť Bradyho plánu reštrukturalizácie štátneho dlhu. Štáty, ktoré pristúpili k emisii Bradyho obligácií. Tri emisie, ktoré využila bulharská vláda. Kapitalizačné dlhopisy.