Burza cenných papierov v Bratislave rekonštruuje burzový trh - Palko, F.
Nové rozdelenie burzového trhu. Obchodovanie s cennými papiermi na troch trhoch - trh kótovaných cenných papierov, trh registrovaných cenných papierov a voľný trh. Skrátenie doby rozhodovania o kótovaní emisie. Podmienky, ktoré treba splniť pre kótovanie cenných papierov. Likvidita ako významné kritérium obchodovania na burzovom trhu. Význam rekonštrukcie burzového trhu pre domácich a zahraničných investorov.