Dlhopis - významný nástroj kapitálového trhu - Matušovič, M.
Pojem dlhopis - významný nástroj kapitálového trhu. Rozdelenie dlhopisov z pohľadu emitenta, podľa spôsobu výpočtu výnosu. Stanovenie ceny dlhopisu a jeho durácia. Trh dlhopisov v SR.