Dlhopis FNM SR sa na anonymnom trhu neobchoduje Príloha Hospodárskych novín - Krúpa, P.
Hodnotenie apríla 1997 na mimoburzovom trhu RM-Systému Slovakia. Indexy RM-S. Mesačný vývoj obchodovania v priebežnej aukcii: Anonymné obchody. Priame obchody. Denný vývoj obchodovania v priebežnej aukcii. Mesačná štatistika obchodov z priebežnej aukcie. 50 najviac obchodovaných spoločností v priebežnej aukcii: Anonymné obchody. Priame a registrované priame obchody.