Prospekt cenného papiera ŽOS Vrútky, a. s. Vrútky - Moncman, M.
Základné údaje o emitentovi cenného papiera - ŽOS Vrútky, a. s. Údaje o finančnej situácii a predmete podnikania emitenta (charakteristika činnosti, investície). Údaje o cennom papieri.