Zaradenie Slovenska do celosvetových indexov IFC bude mať pozitívny vplyv na domáci kapitálový trh - Gránsky, I.
Spolupráca Creditanstalt Securities, a.s.,o.c.p. Bratislava a International Finance Corporation (IFC) na zostavení a udržiavaní indexov IFC a poskytovaní informácií pre informačnú databázu Emerging Market Data Base (EMDB). Investovanie na emerging stock markets (trhy rozvojových krajín) - vysoká volatilita cien akcií. Indexy IFC ako barometer úspešnosti pre investorov. Dva druhy indexov - IFC Global Index a IFC Investable Index.