Aktuálny vývoj ekonomiky USA a Nemecka Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Posúdenie aktuálneho ekonomického vývoja USA a Nemecka, dvoch najvýraznejšie sa presadzujúcich ekonomík, ktoré rozhodujúcou mierou ovplyvňujú súčasné globálne ekonomické trendy.