Ambiciózna púť Tchaj-wanu po chodníku globalizácie - Brzica, Daneš
Posilnenie hospodárskej pozície Tchaj-wanu v juhovýchodnej Ázii. Budúce významné hospodárske centrum ázijsko-pacifickej oblasti. Program šiestich operačných centier. Tchaj-wan ako ázijské prekladisko, mesto letectva, finančné centrum, mekka telekomunikácií. Tchajwanský rozvojový plán regionálnych operačných centier.