Investori sa vracajú na úpätia Ánd a do povodia Amazonky - Janoška, J.
Pozitívne signály hospodárskeho vývoja v latinskoamerickej oblasti po Mexickej kríze v r. 1994/1995. Rastové trendy v jednotlivých štátoch Južnej Ameriky.