Slasti a strasti Číny
Ďalší rast čínskeho hospodárstva na začiatku r. 1997. Stabilná konjunkturálna expanzia Číny. Problémové štátne podniky. Štvrtina populácie pod hranicou chudoby. Stále nejasný vstup Číny do Svetovej obchodnej organizácie.