Reformné ekonomiky sú akoby v tranzite. 2 - Krč, R.
Pokračovanie analýzy o ekonomickom vývine v postsocialistických krajinách. Racionalita a realita hospodárskej politiky. Vplyv politických rozhodnutí. Dosah rozličných pokusov a reforiem. Zápas s nedostatkom a so znižovaním životnej úrovne.