Naozaj platí: čistota pol života? - Štefankovičová, K.
Problémy pri poskytovaní nepopulárnych komunálnych služieb. Riešenie nejasností pri prevádzkovaní čistiarne Kalea vo Zvolene. Postup Mestského úradu vo Zvolene.