Klient v cestovnom ruchu - Dzurová, Mária
Recenzia publikácie - Novacká, Ľ., Kulčáková, M.: Klient v cestovnom ruchu, Bratislava, Eurounion, s.r.o. 1996. Kniha pozostáva z piatich kapitol a 95 strán. Výskum spotrebiteľa - psychika a subjektívne vnímanie potrieb klienta. Firmy cestovného ruchu musia poznať svojich klientov. Dynamický rozvoj cestovného ruchu v medzinárodnom meradle a vývojové tendencie v EÚ. Posudzovanie kvality služieb cestovného ruchu podľa medzinárodných noriem ISO 9000.