Regional Tourism Management in the Slovak Republic - Baláž, Vladimír
Model regionálneho manažmentu cestovného ruchu pre SR. Model zahŕňa: 1. ciele regionálneho rozvoja cestovného ruchu, 2. regionálne politiky cestovného ruchu, 3. systém 7 marketingových regiónov cestovného ruchu. Model sa odvíja od praktických skúseností a poznatkov Directoriate General XXIII Európskej komisie.