Dvanásť základných metód sales promotion - Kušníková, M.
Metódy podpory predaja. Nárast investícií do reklamy. Prostredky podpory predaja: sampling, kupóny, bonusové balenie, samolikvidačná prémia, zľavy a súťaže. Motivácia obchodníkov zo strany výrobcu.