Manažment rieši problém štyroch N Marketing neziskových organizácií s dôrazom na zdravotníctvo - Vokounová, Dana, 1962-
Neziskové organizácie a ich rozdelenie. Význam marketingu v týchto organizáciách. Analýza trhu. Pôsobnosť neziskových organizácií na trhu klientov a na trhu darcov. Rozhodnutie organizácie aké produkty bude ponúkať verejnosti. Príprava ponuky pre sponzora. Cena produktu. Distribučné kanály v neziskových organizáciách. Marketingový mix. Podpora predaja.