Ofenzívny marketing - Konvit, M.
Niektoré firmy bez špecializovaných marketingových oddelení robia vynikajúci marketing. Ide o tzv. ofenzívny marketing, ktorý si kladie za cieľ urobiť vo všetkých oddeleniach všetko pre to, aby bol spokojný zákazník aj firma. Charakteristika ofenzívneho marketingu. Ide o marketing, ktorý sa snaží vytvoriť ponuku takého súboru produktov, ktorý najlepšie zosúladí možnosti firmy s potrebami zákazníka. Matica orientácie firmy. Pravidlá, ktoré treba dodržiavať pri uskutočňovaní jednotlivých činností.