Vývoj základných kovov v apríli na Londýnskej burze kovov - Zoller, Alexander
Vývoj kontraktov a pohyb cien základných kovov (meď, hliník, zinok, olovo, nikel, cín) v apríli 1997 na Londýnskej burze kovov.