Apetit po západním zboží roste
Obchod medzi členskými štátmi Európskej únie a strednou a východnou Európou (SVE). Export EÚ do štátov SVE. Skladba vzájomného obchodu. Silná pozícia Nemecka a iných štátov EÚ podieľajúcich sa na vývoze do SVE.