Zákon o Fonde na podporu zahraničného obchodu - Jánoš, Daniel
Úplné znenie zákona NR SR č.379/1996 Z.z. o Fonde na podporu zahraničného obchodu s komentárom. Metodické usmernenie k par. 6 zákona č.379/1996 Z.z. o Fonde na podporu zahraničného obchodu.