Regionálne aspekty pôsobenia priamych zahraničných investícií - Hošková, Adela
Rozhodovacie hľadiská pre priame zahraničné investície (PZI) na základe skúseností trhových ekonomík. Voľba určitého regiónu pre PZI. Predpoklady teórie regionálnej deľby PZI (miestne výhody). Ratingy určujúcich faktorov pre PZI do krajín bývalého východného bloku. Vstup PZI do SR.