K členstvu v EÚ niet alternatívy - Zavvos, G.
Veľvyslanec Európskej únie v Slovenskej republike Georgios Zavvos o vytvorení jednotnej Európy. Súčasná úroveň vzťahov medzi Európskou úniou a SR. Hlavné smery spolupráce. Trend finančnej pomoci SR zo strany EÚ.