Draho zaplatené dobrodružstvá. 2 - Mátejová, A.
Riaditeľka Centra pre medzinárodnoprávnu ochranu detí a mládeže v Bratislave JUDr. Alena Mátejová o možnostiach vymáhania výživného zo zahraničia. Postup v prípade únosu dieťaťa. Opatrnosť pri vzťahoch s cudzincami v záujme ochrany detí.