Ochrana práv a rýchly postup - Kitta, Vladimír
Príspevok JUDr. Vladimíra Kittu do panelovej diskusie na tému Úloha konkurzu a vyrovnania v trhovom hospodárstve, ktorú pripravil HNclub a Hospodárske noviny. Zmeny, ktoré prinesie novela zákona o konkurze a vyrovnaní: Spriechodnenie a urýchlenie konkurzu. Ochrana dlžníka a veriteľa. Obdobie a výška vyrovnania. Úprava mimosúdneho vyrovnania. Väčšia istota pre investorov.