Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 13 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Žilinský kraj. Okresy Bytča, Čadca, Kysucké Nové Mesto, Dolný Kubín, Námestovo - priemysel, podnik priemyselný.